Семейството на Николинка и Иван, което се грижи за 8-годишният Христо

...
Семейството на Николинка и Иван, което се грижи за 8-годишният Христо
Коментари Харесай

Семейство от Варна остана на улицата! Търсят спешно помощ!

Семейството на Николинка и Иван, което се грижи за 8-годишният Христо и майка му, за които Varna24.bg  вече няколко пъти ви осведоми, загуби през днешния ден борбата с частната правосъдна изпълнителка и остана на улицата.

Когато се прибрала от учебно заведение, дружно с детето на което е помощник, Николинка видяла, че патронът на вратата е заменен и изтръпнала от оставената записка, която ги уведомява, че новият притежател на парцела е въведен във притежание. 

Семейството от години води правосъдни борби, с цел да потвърди че единственото им жилище е несеквестируемо и обществената му обмен от частен правосъден реализатор е противозаконна. Въпреки това обаче хората от през днешния ден са на пътя и имат потребност от помощ. 

Иван и Николинка са обезверени и търсят незабавно апартамент във " Владиславово ", който да наемат на рационална цена без медиатори, защото момченцето учи в локално учебно заведение и би трябвало да не прекъсва занятията си там. Всеки, който може да помогне с заслон за фамилията, както и за 8-годишния Христо, може да се свърже с тях на тел. 0893 45 07 14. 

За кошмара, в който живее фамилията от години към този момент ви информирахме в поредност от материали. Хората са уверени, че истината е на тяхна страна и се надяват скоро да спечелва, стига правосъдната институция да прегледа с уместно внимание техният случай.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР